PIANOSTEMNING OG REPARATION

"Benyt uddannede fagfolk

til at servicere dit instrument"

PIANOSTEMNING


Skal du have stemt dit klaver eller flygel, står vores  veluddannede pianostemmere til rådighed for dig.


Pianotekets pianostemmere er alle erfarne fagfolk og specialister indenfor deres felt.


Solid grunduddannelse og jævnlig opfølgning, sikrer at de teknikker og principper vi anvender omkring pianostemning, betyder stor præcision og lang holdbarhed.


Dette er også årsagen til, at du blandt vores kunder kan finde navne som Syddansk Musikkonservatorium, Odense Symfoniorkester, samt en lang række af landets andre kulturinstitutioner og kommunale musikskoler.

 


REPARATION & RENOVERING


I tæt tilknytning til butikken i Odense ligger vores værksted, som er et af de førende i Danmark. Her foretager vi alle større reparationer.


Da firmaet blev grundlagt, var den oprindelige idé at skabe et sted specielt med fokus på restaurering af gamle instrumenter. Dette særegne og spændende miljø har gennem tiden tiltrukket dygtige teknikere fra ind- og udland. Det betyder at de metoder og teknikker, vi i dag anvender i Pianoteket, er af høj, internationalt anerkendt standard.


Vi efteruddanner endvidere løbende vores personale på C Bechteins fabrikker, hvorfor vi altid kan tilbyde reparation og vedligeholdelse af højeste kvalitet.


Du kan derfor trygt kontakte os, når dit instrument trænger til service og reparation.

VURDERING


Måske er du blevet tilbudt et brugt klaver - eller måske står du i en arvesituation. Lad os vurdere instrumentet inden du igangsætter en flytning og undgå unødige ærgelser og omkostninger.


Som professionelle fagfolk kan vi tilbyde dig en præcis vurdering af instrumentets tilstand og handelsværdi. Samtidig kan du få et overslag på eventuelle reparationer.


Vurdering af instrument sker efter regning.

ODENSE

Mogensensvej 24C, Pakhusgården

5000 Odense C


pianoteket@pianoteket.dk

+45 66 11 82 22

Mandag til fredag: 10:00 til 16:00

Lørdag: 11:00 til 14:00

Søndag: Lukket

KØBENHAVN

Bohrsgade 7-13, Carlsbergbyen

1799 Kbh V

kbh@pianoteket.dk

+ 45 66 11 82 22 /

+ 45 60 18 90 22

Mandag til fredag: 11:00 til 17:00

Lørdag: 11:00 til 14:00

Søndag: Lukket