C. Bechstein Selection Center Denmark

PIANOGUIDE

Moderator eller silent?
Læs vores pianoguide inden du beslutter dig.

Her på siden kan du læse om de overvejelser du bør gøre, når du overvejer at anskaffe et instrument…

MODERATOR ELLER SILENT?

Begge løsninger giver dig mulighed for at dæmpe dit klaverspil, så det ikke forstyrerer dine omgivelser.

Moderatoren fungerer således, at med et tryk på midterpedalen aktiveres en skinne monteret med en filtplade, som glider ind mellem hammerhoveder og strenge. Lyden fra klaveret bliver dermed mere afdæmpet. Dette er i mange tilfælde tlstrækkelig dæmpning.

Ønsker du til gengæld, at klaveret skal være helt stumt, når du spiller, eller ønsker du at have de samme faciliteter til rådighed, som digitalklaveret har, skal du et klaver med silentfunktion.

Silentfunktionen fungerer ved, at en indbygget gummivalse standser hammeren før den rammer strengen og et indbygget digitalklaver overtager. På den måde kan du tage hovedtelefoner på, og samtidig har du, i mange systemer, mulighed for at spille med flere lyde, indspille flere spor oveni hinanden, sende musik til andre via din bluetouth og net-opkobling etc.

Et sådant system kan også eftermonteres i de fleste nyere klaverer og flygler.

Silentsystemer kommer ligesom digitalklavererne i mange kvaliteter. Pris og kvalitet hænger også her sammen.Jo billigere system, desto dårligere samplinger og sensorer.

Når det drejer sig om fabriksnye klaverer anbefaler vi Bechstein med deres Vario system, som er et af markedets absolut førende. Til efterindbygning anbefaler vi vores system fra Genio.

Bechsteins Vario system kan også efterindbygges i nyere Bechsteininstrumenter, hvis du senere får behovet for et system i dit Bechstein instrument.

hvordan kan vi hjælpe dig?

Du er velkommen til at kontakte os via nedenstående formular.
Du kan også ringe til os på +45 66 118 222.

Kontakt

Odense

Bangs Boder 28-30, 5000 Odense C

København

Bohrsgade 7-13, Carlsbergbyen, 1799 København V

+45 66 118 222
pianoteket@pianoteket.dk