C. Bechstein Selection Center Denmark

LEJE OG FINANSIERING

Lej et akustisk kvalitetsinstrument i 12 måneder, inden du bestemmer dig for køb

Lej i 12 måneder, inden du bestemmer dig for køb

At anskaffe sig et klaver eller et flygel kan være en stor beslutning og en stor investering. Hos os kan du leje i 12 måneder, inden du beslutter dig til at købe.

Er du eller dit barn lige begyndt at spille eller har du genoptaget en tidligere interesse – og er endnu ikke sikre på, om du vil købe klaver eller flygel med det samme? Så kan du leje et akustisk kvalitetsinstrument i 12 måneder, mens du prøver af, om interessen holder.

Du kommer i gang ved at prøve det klaver eller flygel, som du ønsker at leje, i vores butik. Herefter udarbejder vi lejekontrakt, og arrangerer levering med professionelle flyttefolk typisk inden for 8 dage. Du betaler 1. måneds leje, leveringsomkostningen og et administrationsgebyr – og så er du i gang.

Når lejeaftalen udløber efter 12 måneder, beslutter du, om du vil beholde instrumentet eller returnere det.

Beslutter du at beholde, fratrækker vi den leje, du allerede har betalt og sender dig en faktura på det forfaldne restbeløb. Du kan enten betale dette kontant, eller du kan finansiere restbeløbet via vores aftale med SparXpres delbetaling. På den måde fortsætter du med månedlige betalinger. Se information om finansiering nedenfor.

Lejer du f.eks. et Zimmermann S2 klaver, som koster 47.000 kr., vil den månedlige leje være 600 kr. Efter 12 måneders leje, skal du således indfri restbeløbet på 47.000 kr. fratrukket 12 måneders leje á 600 kr. = 39.800 kr.

Lejer du f.eks. et Zimmermann S150 flygel, som koster 115.000 kr., vil den månedlige leje være 1.450 kr. Efter 12 måneders leje, skal du således indfri restbeløbet på 115.000 kr. fratrukket 12 måneders leje á 1.450 kr. = 97.600 kr.

Returnerer du instrumentet efter endt lejeperiode, betaler du omkostningen til returtransport med de professionelle flyttefolk, som vi benytter.

Du kan også returnere instrumentet, før lejeperioden udløber. Men du vil i så fald være bundet af de 12 måneders leje.

 

Finansiering af dit instrumentkøb med SparXpres Delbetaling

At anskaffe sig et klaver eller et flygel kan være en stor beslutning og en stor investering.

For os er det en hjertesag, at du får netop det instrument, som passer til dig, så du får glæde af det i mange år. Vi er ret sikre på, at det instrument du drømmer om, findes i vores forretning – og nu er drømmen rykket et skridt nærmere.

Med SparXpres Delbetaling kan du hos Pianoteket dele køb indtil 160.000 kr. op i et antal lige store månedlige betalinger.

Hvis du allerede har en del af betalingen, kan du bruge SparXpres Delbetaling til at betale resten af dit nye instrument.

Lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger. Der forudsættes betaling via Mit SparXpres. Der er 14 dages fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditværdighedsvurdering. For øvrige omkostninger, gebyrer, klageadgang, fortrydelsesret mv. læs mere HER

Så nemt er det:

Ansøg

om Sparxpress delbetaling

Godkendelse

Underskriv digitalt med NemID/MitID

Modtagelse

Du er klar til at modtage varen

Betaling

Lånet udbetales til Pianoteket

hvordan kan vi hjælpe dig?

Du er velkommen til at kontakte os via nedenstående formular. Du kan også ringe til os om køb af instrument og pianostemning på +45 66 118 222. Og har du tekniske forespørgsler er vores instrumentmagere til rådighed på  +45 26 711 440.

Kontakt

Odense

Bangs Boder 28-30, 5000 Odense C
pianoteket@pianoteket.dk

Køb af instrument og booking af klaverstemmer +45 66 118 222
Tekniske forespørgsler og reparation +45 26 711 440

Følg os på Instagram og Facebook