C. Bechstein Selection Center Denmark

VURDERING

Lad os vurdere instrumentet inden du køber eller arver, og undgå dermed unødige ærgelser og omkostninger.

VURDERING

 

Vil du købe brugt instrument?

Er du blevet tilbudt et brugt klaver, så lad os vurdere instrumentet, inden du igangsætter en flytning og undgå unødige ærgrelser og omkostninger. Vi kan som professionelle fagfolk tilbyde dig en præcis vurdering af instrumentets tilstand og handelsværdi. Samtidig kan du få et overslag på eventuelle reparationer.

Vurdering af et instrument pr. telefon eller mail koster 350 kr. inkl. moms. Skal vi besigtige instrumentet, koster vurderingen
650 kr. inkl. moms. Her er forudsætningen, at vi er i området alligevel.

Vil du sælge brugt instrument?

Pianoteket er C. Bechstein forhandler i Danmark, hvorfor vi til en hver tid vil vurdere instrumenter fra C. Bechstein, W. Hoffmann og Zimmermann.

Vi kan derimod ikke tilbyde at vurdere og købe brugte instrumenter af andre mærker. Dette skyldes, at de efter klargøring til salg, transport, din og vores fortjeneste samt moms, typisk vil have nået en pris, som overstiger det, de reelt er værd som brugte instrumenter. Vi henviser i disse tilfælde til de respektive importører i Danmark.

Undtaget herfra er Yamaha flygler model C og G samt Yamaha klaverer model U og M.

hvordan kan vi hjælpe dig?

Du er velkommen til at kontakte os via nedenstående formular. Du kan også ringe til os om køb af instrument og pianostemning på +45 66 118 222. Og har du tekniske forespørgsler er vores instrumentmagere til rådighed på  +45 26 711 440.

Kontakt

Odense

Bangs Boder 28-30, 5000 Odense C
pianoteket@pianoteket.dk

Køb af instrument og booking af klaverstemmer +45 66 118 222
Tekniske forespørgsler og reparation +45 26 711 440

Følg os på Instagram og Facebook